Početna 2021-07-13T09:08:09+00:00

KONTAKTIRAJTE I POSJETITE NAS!

Tel./fax. 031 496 276 I Mob. 098 972 0884 ili 099 209 3886   Adresa: Trg Ante Starčevića 10, 31000 Osijek

Licenca Ministarstva financija RH

Mi smo licencirana agencija od strane Ministarstva financija Republike Hrvatske osnovana u prosincu 2011. godine u Osijeku. Bavimo se financijskim savjetovanjem i kreditnim posredovanjem.
Vizija našega poslovanja je biti najbolja agencija u regiji koja teži da svaki klijent bude zadovoljan. Misija nam je kontinuirano praćenje stanja na tržištu bankarskih kredita kako bismo bili u mogućnosti našim klijentima ponuditi barem jedno moguće kreditno rješenje.

Četiri razloga zbog kojih nas trebate kontaktirati:

Besplatno savjetovanje

Trudimo se pomoći svakom klijentu, stoga je savjetovanje besplatno. Svi podatci o klijentima su zaštićeni.

Sve banke na jednom mjestu

Ne morate hodati od banke do banke i uzaludno čekati u redovima jer mi surađujemo s više banaka i trudimo se svakom klijentu naći idealno rješenje za njegove potrebe.

Osobni pristup svakom klijentu

Ulažemo dovoljno vremena, truda i znanja za svakog klijenta kako bismo uspjeli razraditi želje i potrebe klijenata do najsitnijih detalja. Svi podaci klijenata su zaštićeni i svatko ima pravo pitati sve što ga zanima.

Najbrža moguća realizacija kredita

Trudimo se u najkraćem mogućem vremenu ostvariti kredite prema željama klijenata. Dosadašnji klijenti su zadovoljni i zbog toga nam većina novih klijenata dolazi preko preporuke.